Informatiu per als accionistes | Número 92 • 4rt trimestre de 2022

Tornar

Dividends

Banc Sabadell augmenta al 50% la distribució dels seus beneficis als accionistes

Banc Sabadell pagarà un dividend complementari en efectiu
de 0,02 euros per acció i, subjecte a l’obtenció de les autoritzacions prèvies pertinents, llançarà un programa de recompra d’accions

Dividend complementari de 0,02 euros

El Consell d’Administració de Banc Sabadell va acordar, en la seva reunió celebrada el dia 25 de gener de 2023, proposar a la Junta General Ordinària d’Accionistes la distribució en efectiu d’un dividend complementari a l’accionista de 0,02 euros bruts per acció.

Aquest dividend complementa el dividend a compte per un import de 0,02 euros bruts per títol que es va abonar en efectiu el passat 30 de desembre de 2022, el que suposa una retribució total a l’accionista en efectiu de 0,04 euros bruts per acció, corresponents a l’exercici 2022.

La proposta de dividend ha de ser aprovada per la Junta General Ordinària d’Accionistes, i l’import del dividend complementari s’abonarà una vegada aquesta s’hagi celebrat.

Recompra d'accions

El Consell d’Administració, així mateix, va acordar proposar a la Junta General Ordinària d’Accionistes un programa de recompra d’accions per un import màxim de 204M€, amb càrrec als resultats de l’exercici 2022. Aquest programa de recompra d’accions està subjecte a autorització prèvia regulatòria.

La retribució total a l’accionista, que combina el dividend en efectiu i el programa de recompra d’accions, corresponent a l’exercici 2022 serà, per tant, equivalent a un 50% del benefici atribuït.