Informatiu per als accionistes | Número 93 • 1r trimestre de 2023

Tornar

Retribució a l'Accionista

Banc Sabadell va pagar un dividend complementari en efectiu de 0,02 € per acció

La Junta General Ordinària d'Accionistes del 2023 va aprovar la distribució d'un dividend complementari de 0,02 euros bruts per acció

A la reunió del Consell d'Administració del Banc Sabadell celebrada el 25 de gener del 2023, es va acordar proposar a la Junta General Ordinària d'Accionistes la distribució d'un dividend complementari de 0,02 euros bruts per acció amb càrrec als resultats de l'exercici 2022, a satisfer en efectiu. Aquesta proposta va ser aprovada per la Junta General Ordinària d'Accionistes celebrada el 23 de març del 2023, i l'import d'aquest dividend es va abonar el dia 31 de març del 2023.

Aquest dividend va complementar el dividend a compte per import de 0,02 euros bruts per acció que es va abonar el passat 30 de desembre del 2022.

A la mateixa reunió del Consell d'Administració, també es va acordar establir, amb càrrec als resultats de l'exercici 2022, un programa de recompra d'accions per amortitzar-lo, subjecte a l'obtenció de les autoritzacions prèvies corresponents, per un màxim de 204 milions de euros, els termes dels quals serien objecte d'anunci abans de la seva execució.

Pel que fa a això, la mateixa Junta General Ordinària d'Accionistes 2023 va aprovar la reducció del capital social en l'import nominal de les accions pròpies que puguin ser adquirides en virtut del programa de recompra d'accions que té previst establir el Consell d'Administració en cas de rebre les autoritzacions prèvies corresponents.

La retribució total a l'accionista, que combinaria el dividend en efectiu i, en cas d'obtenir les autoritzacions prèvies, el programa de recompra d'accions corresponent a l'exercici 2022 seria equivalent a un 50% del benefici atribuït