Serveis Financers 1

Cabecera Banc de Sabadell

[fwk-literal-es_ES-breadcrumb]

  • Inici
  • Sobre el grup
  • Serveis Financers

Sabadell Espanya

Banca Empreses

Banc Sabadell va néixer com un banc d’empreses, origen de la seva especialització i el seu lideratge històric. Avui posa a disposició de les empreses un acompanyament basat en set compromisos, que estableix per escrit, i es converteix així en partner de les empreses per acompanyar-les en els seus reptes. Rebre una visita anual de planificació d’un gestor especialitzat, respondre a la seva sol·licitud de crèdit en 7 dies, mantenir les condicions financeres pactades durant l’any, assessorar en el procés d’internacionalització de la seva empresa…, són només alguns dels compromisos que assumeix el banc per fer tangible el seu compromís.


Banca Particulars

Banc Sabadell ha fet de la qualitat de servei un atribut diferencial, amb l’objectiu d’anticipar-se i ocupar-se de les necessitats dels nostres clients, acompanyant-los i ajudant-los a prendre les millors decisions econòmiques.


Compta amb més de 1.500 sucursals, amb gestors especialitzats per segments de clients i també amb gestors actius que acompanyen els clients en un ampli horari d’atenció multicanal i una app que facilita l’operativa 24/7, cosa que fa realitat el nostre compromís de ser on sigui el client.
 

 

  • Banca Personal:

La unitat que gestiona els clients de Banca Personal ha escollit ser a prop seu a través del seu Compromís Integral; amb productes i serveis exclusius, informes personalitzats i una entrevista anual en profunditat duta a terme per un gestor especialitzat que serà sempre el seu interlocutor.


  • Segment Estrangers:

A Banc Sabadell acompanyem en la seva arribada a Espanya més de 800.000 estrangers, amb orientació i atenció personalitzada. La clau del nostre posicionament consolidat rau en l’experiència del nostre equip multinacional/multilingüe i en la seva capacitat per entendre i resoldre les necessitats específiques de clients de diferents nacionalitats.

 

Tot això, sumat al nostre servei de qualitat i a una xarxa de sucursals especialitzades dirigides a persones de diferents països que viuen a Espanya, on l’acompanyament va més enllà de l’àmbit financer i en què l’objectiu és que el client se senti com al seu país, acompanyat, protegit i atès en el seu idioma. Per fer-ho, posem a la seva disposició la Banca Online, l’App i el Call Center 24 x 7 en diferents idiomes.

 

Banca Privada

Operem amb la marca específica Sabadell Urquijo Banca Privada. Partim de l’escolta activa del client per comprendre’l i poder-li oferir solucions personalitzades i integrals que l’ajudin en la gestió del seu patrimoni. El banquer privat és la figura que acompanya el client des del primer dia i, juntament amb un equip d’experts, gestiona el seu patrimoni d’una manera efectiva, transparent i anticipant-se a les seves necessitats, amb l’objectiu d’obtenir l’excel·lència en la qualitat del servei.


Posem a disposició dels clients de banca privada totes les capacitats del Grup Banc Sabadell i la més àmplia oferta de productes i serveis especialitzats, tot a través de la figura del banquer privat.


Especialització en diferents subsegments:  • Sports & Entertainment:

És la direcció de Sabadell Urquijo Banca Privada que té com a finalitat oferir solucions personalitzades a les necessitats específiques de les persones relacionades amb la indústria de l’esport i l’entreteniment, per a la gestió del seu patrimoni planificant, contínuament i des del primer moment, totes les etapes de la seva vida.


Banca Institucional

Es la Direcció del Grup que s’ocupa dels clients institucionals. Està estructurada en tres equips de treball: el primer, que atén institucions públiques que formen part de l’Administració general de l’Estat, un segon equip, que treballa orientat a institucions financeres i asseguradores i un tercer, que porta l’àrea d’institucions religioses.


També formen part d’aquesta direcció els equips que coordinen la relació dels convenis amb col·legis professionals, associacions empresarials i acords amb empreses, i els equips que gestionen convenis amb organismes oficials, no oficials i internacionals. Tots ells treballen de manera sinèrgica amb l’objectiu de convertir-se en partner de referència de les diferents tipologies d’institucions.Asset Management

Els Fons Sabadell han obtingut diversos reconeixements, atorgats per agencies de qualificació de prestigi internacional, per la seva qualitat de gestió, valorant-se uns sòlids processos d’inversió, la llarga experiència i trajectòria de l’equip gestor, una estricta gestió del risc i els resultats obtinguts.


Durant l’any 2020 es va formalitzar una aliança estratègica amb Amundi Asset Management, numero u a Europa en actius sota gestió que ofereix les millors solucions d’inversió, un ampli catàleg de productes reconegut en el mercat internacional i un fort compromís i experiència amb la inversió socialment responsable.


Banca Assegurances

El negoci especialitzat de bancaassegurances disposa d’una àmplia gamma de productes de previsió (estalvi i risc, vida i pensions, i assegurances generals) per a particulars i empreses, que són comercialitzats per la xarxa del banc i que s’adapten a les característiques de cadascuna de les entitats i les marques del banc i dels diferents canals pels quals operen.


L’experiència i la competència tècnica i professional de l’equip de bancaassegurances permeten adaptar l’oferta de productes a les necessitats i les especificitats de cadascun dels seus clients.


Durant l’any 2008 es va formalitzar una aliança amb el grup assegurador Zurich, líder en el món de les assegurances, per desenvolupar a Espanya el negoci de bancaassegurances amb vocació de lideratge.
Corporate and Investment Banking

Som una de les primeres entitats financeres gràcies a la nostra experiència en l’organització de finançament corporatiu, d’adquisicions i Middle Market, amb contrastada experiència com a Bookrunner i Mandated Lead Arranger, i amb capacitat de creació de noves estructures que s’adeqüin a les necessitats de cada client, cada situació i cada sector.


A més, ens avala la nostra presència en les principals operacions que han tingut lloc els últims anys al mercat espanyol i en algunes de les més representatives d’Europa.1. Finançament corporatiu


Som l’entitat líder en l’estructuració i la direcció d’operacions sindicades i club deal destinada a finançar plans de desenvolupament i creixement, compra d’actius i reestructuracions de deute.


Aportem experiència, coneixement de la situació del mercat i rapidesa en el plantejament i l’execució de les transaccions. A més, disposem d’una unitat de sindicació que distribueix aquestes operacions al mercat, tant a entitats nacionals com a internacionals.


2. Finançament d’adquisicions


Unitat especialitzada en el disseny i la direcció d’operacions destinades a finançar les adquisicions d’altres companyies, tant nacionals com internacionals.


La nostra experiència ens permet executar operacions de qualsevol tipus, incloent-hi el finançament d’OPA o l’adquisició de paquets representatius d’empreses cotitzades (margin loans).


3. Leverage


Estem especialitzats en el segment del Middle Market, on podem aportar agilitat en la presa de decisions, delivery i un ampli coneixement de la majoria de les empreses que s’estan transaccionant (targets), un aspecte clarament diferencial.


La nostra excel·lent relació amb la resta d’entitats financeres que operen al mercat espanyol ens permet assumir compromisos de finançament que després distribuïm al mercat.


4. Middle Market


La nostra àmplia presència al Middle Market és la raó de tenir una unitat especialitzada en el finançament corporatiu i d’adquisicions per a pimes. Els requeriments de proximitat i atenció, estretament coordinada amb els seus interlocutors habituals, juntament amb la nostra experiència, ens permeten oferir les estructures de finançament adequades als requeriments del client i del mercat.


5. Finançament internacional


Unitat especialitzada en finançament d’operacions fora del mercat espanyol (cross border) per al desenvolupament de negocis en tercers països i l’adquisició de companyies o actius.


La nostra experiència en aquest tipus d’operacions està centrada principalment a Europa i Amèrica del Nord. Hem tancat transaccions al Regne Unit, França, Itàlia i els Estats Units, entre d’altres.